Varovanje | Intervencija

INTERVENCIJA VARNOSTNE SLUŽBE XASTOR SECURITY SLOVENIJA: Usposobljeno osebje poskrbi, da se vsak dogodek - izredno stanje prejeto v našem Varnostno nadzornem centru preveri na Vašem objektu. Mi smo tisti, ki skrbimo za vaše premoženje z vso potrebno skrbnostjo dobrega gospodarja. Razpolagamo s sodobno opremljenimi in ekološko zelo dovršenimi intervencijskimi vozili (v naši floti je več namenskih predelanih vozil s posebno opremo), kar pripomore k odličnim rezultatom naše obhodne in intervencijske službe. Več kot 20 letne izkušnje in trdo delo nas vodita v prihodnost.   


XASTOR Security tehnično varuje objekte na področju osrednje Slovenije, gorenjske in notranjske.

 

 | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija | varnostna služba, varovanje, videonadzor, alarm, intervencija 

alarm, varovanje, intervencija, videonadzor, varnostna služba   Intervencija,varovanje, alarm 

Kratka predstavitev dela intervencijske službe:  http://youtu.be/25uuv9vywO0    http://youtu.be/QPSEh5Jji0g    

http://youtu.be/_xdMth974X4    http://youtu.be/KrTHniCmPRk    http://youtu.be/KbN_4g4EVz4

XASTOR Security tehnično varuje objekte tudi na štajerskem. Vse lastnike nepremičin na štajerskem obveščamo, da imamo podpisano pogodbo o medsebojnem poslovnem sodelovanju s priznanimi varnostnimi družbami PROSIGNAL CELJE , HWA-RANG Zreče in PROTECT Maribor s katerimi sodelujemo že dlje časa.


XASTOR Security tehnično varuje objekte tudi na primorskem. Vse lastnike nepremičin na primorskem obveščamo, da imamo podpisano pogodbo o medsebojnem poslovnem sodelovanju s priznano varnostno družbo VARNOST NOVA GORICA s katero sodelujemo že dlje časa.


XASTOR Security tehnično varuje objekte tudi na dolenjskem. Vse lastnike nepremičin na dolenjskem obveščamo, da imamo podpisano pogodbo o medsebojnem poslovnem sodelovanju s priznanima varnostnima družbama GVS in SUPRIMO s katerima sodelujemo že dlje časa.


CROATIA-XASTOR Security tehnično varuje objekte tudi na HRVAŠKEM. Vse slovenske lastnike nepremičnin v Istri obveščamo, da imamo podpisano pogodbo o medsebojnem poslovnem sodelovanju s priznano varnostno družbo SIGURNOST LABIN s katero sodelujemo že dlje časa. Slovenski državljani tako lahko sklenejo pogodbo o varovanju svojih objektov z družbo XASTOR Security. Na osnovi ogleda objektov in dogovora Vam bomo skupaj z našimi prijatelji iz Istre izdelali optimalno rešitev v dobro varnosti vašega premoženja.

Na osnovi ogleda objektov in dogovora Vam bomo skupaj z našimi prijatelji izdelali optimalno rešitev varovanja vašega premoženja.

 

QR koda družbe Xastor Security Slovenija

 
Cenik

Licence

Licenca za izvajanje sistemov tehničnega varovanja št. 2510-40/2008/2 (142-01) z dne 22.12.2008

Licenca za varovanje premoženja št. 2511-96/2005/5 (14-08) z dne 23.02.2006

Odločba USZR RS o podelitvi pooblastila za opravljanje požarnega varovanja št. 845-05/9-99 z dne 18.01.2000 

Reference

Več
 • O nas
  Xastor d.o.o. Kamnik
  Poreber 1a
  1241 Kamnik
 • Kontakt
  Tel.: 01 830 31 60
  GSM: 041 766 222
  Infotel: 080 11 11
 •  
  Fax: 01 830 31 69
  E-mail: info@xastor.si
 • Spremljajte nas
Omogoči piškotke | Izdelava strani: PLAN e d.o.o. © Xastor d.o.o. Pravno obvestilo